Wie wij zijn

Koken is niet moeilijk, je hebt alleen een goed en duidelijk recept nodig. Dat vind je hier. We delen recepten die gezien mogen worden. Alleen de allerbeste recepten belanden op Blik in de Keuken. Recepten die iedereen kan maken, met gewone ingrediënten uit de supermarkt.

Recepten die gezien mogen worden

Koken kost tijd, maar hoeveel tijd, dat bepaal je zelf. Daarom hebben we de recepten ingedeeld in drie categorieën:

 

  1. Snelle recepten waarmee je doordeweeks binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel zet.
  2. Simpele recepten gebruik je op avonden dat het best iets langer mag duren, maar waarbij je zo min mogelijk wilt doen. De oven is hierbij je beste vriend.
  3. Indrukwekkende recepten gaan een stapje verder. Perfect voor een diner met vrienden waarbij je overladen zult worden met complimenten.

 

Blik in de Keuken is in 2009 opgericht door Jodi Leunissen, als protest tegen de ruis, troep en de massa. Zoals recepten-websites waarbij je 35 resultaten krijgt als je zoekt op tomatensoep – welke is goed? Foodblogs die stijf staan van de reclame – lekker geloofwaardig. Het werd weleens tijd voor wat meer kwaliteit. Blik in de Keuken werd zo het eerste Nederlandse foodblog zonder reclame. Tevens het enige Nederlandse foodblog met letterlijk een ‘blik in de keuken’, door de kookvideo’s vanuit een uniek oogpunt.

Een blik in de keuken door de kookvideo’s vanuit het oogpunt van de kok

Blik in de Keuken is er voor iedereen die gaat voor kwaliteit. Je wilt zeker weten dat je je tijd in de keuken goed gebruikt. En je wilt niet 6 toko’s afgaan op zoek naar dat ene gekke ingrediënt. Dagelijks zoeken en ontwikkelen wij simpele recepten, waarbij we inspiratie opdoen bij onze favoriete chef-koks als Jamie Oliver en Jeroen Meus. Uiteindelijk delen we alleen het allerbeste met jou, met als doel jou laten genieten van koken & eten. Als dat gelukt is, geef het dan vooral door! :)


Pers & samenwerkingen

Regelmatig zie je Blik in de Keuken verschijnen op bijvoorbeeld social media of in kooktijdschriften. Wil je ook samenwerken of Blik in de Keuken ergens vermelden? Neem contact met ons op.